Stichting Open The Doors, lid van Vereniging Amsterdam City, heeft als doel deuren te openen die normaal gesproken voor het grote publiek gesloten blijven. Sinds 2013 organiseert stichting Open The Doors jaarlijks in maart de Open Toren Dag Amsterdam. Een dag waarop zowel historische als hedendaagse torens kosteloos worden opengesteld voor iedereen.

Van de Ransdorpertoren en A’DAM Lookout in Noord, tot de ABN AMRO toren, de VU en The Edge in Zuidas. Maar ook de Oudekerkstoren, Kalverpassage / Blue, de Zilveren Toren / Level Eleven en De Bijenkorf in het centrum. Het aantal bezoekers is van 3500 in 2013 naar meer dan 12.000 bezoekers in 2019 gestegen! Hierdoor heeft de publiciteit ook enorme sprongen gemaakt: van de regionale media tot de landelijke en nu zelfs de internationale media.

Sponsor de 8de editie van de Open Toren Dag Amsterdam

In 2020 wordt de Open Toren Dag voor de 8ste keer georganiseerd. Deze dag kan echter niet plaats vinden zonder sponsors. Met uw sponsoring plaatsen we uw logo op onze sites, plattegrond, poster en flyer. Tevens nodigen wij u uit voor de opening op een geheime, hoge locatie in Amsterdam!

Samenwerken aan een nieuw hoogtepunt!

Graag zouden wij in een persoonlijk gesprek een toelichting willen geven aan de hand van het 300 pagina tellende verslag over de Open Toren Dag 2019, het mediabereik en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Op de site www.opentorendag.nl kunt u zien hoe de dag is georganiseerd in maart 2019 en welke torens er allemaal hebben deelgenomen.

We hopen snel van u te horen, zodat we binnenkort aan de slag kunnen en samen het hoogtepunt van het jaar kunnen bereiken.

Met dank en hartelijke groet,

Henri van Poll
Stichting Open The Doors
Organisatie Open Toren Dag Amsterdam

M: 06 –  51 56 99 64
E:     info@openthedoors.nl
W:    www.opentorendag.nl
FB:    www.facebook.com/StichtingOpenTheDoors