Stichting Open The Doors, lid van Vereniging Amsterdam City, heeft als doel deuren te openen die normaal gesproken voor het grote publiek gesloten blijven. Sinds 2013 organiseert de Stichting jaarlijks in maart de Open Toren Dag Amsterdam. Een dag waarop zowel historische als hedendaagse torens kosteloos worden opengesteld voor iedereen.

Van de Ransdorpertoren en A’DAM Lookout in Noord, tot de Symphonytoren, de VU en The Edge in Zuidas. Maar ook de Oudekerkstoren, Kalverpassage / Blue, en de Zilveren Toren / Level Eleven in het centrum. Het aantal bezoekers is van 3.500 in 2013 naar meer dan 12.000 bezoekers in 2019 gestegen! Hierdoor heeft de publiciteit ook enorme sprongen gemaakt: van de regionale media tot de landelijke en zelfs de internationale media.

Aangezien de Stichting de openstelling van de torens gratis willen houden, is zij volledig afhankelijk van subsidies en sponsorbijdragen. Graag zou Stichting Open The Doors u als sponsor bij de volgende editie van de Open Toren Dag op zaterdag 20 maart 2021 willen hebben.

Met uw sponsoring plaatsen we uw logo op de sites, digitale plattegrond, poster en flyer. Tevens wordt u natuurlijk uitgenodigd voor de opening op een geheime, hoge locatie in Amsterdam!

Graag zou voorzitter Henri van Poll, namens de Stichting in een persoonlijk gesprek een toelichting willen geven aan de hand van verslag over de Open Toren Dag 2019 en 2020, het mediabereik en de mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt met hem contact opnemen via

M:    06 51 56 99 64

E:     info@openthedoors.nl

W:    www.opentorendag.nl

FB:   www.facebook.com/OpenTorenDag