Kunnen jij en jou personeel hulp bieden?

Wat als ‘dat overkomt mij toch niet’ je toch overkomt. Een collega, een bezoeker, wie dan ook krijgt een hartstilstand. De enige manier om te overleven is dankzij een reanimatie van iemand die weet hoe het werkt. Met een defibrillator kan de toestand van iemand die in elkaar zakt worden gestabiliseerd en naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Reanimeren kun je leren en is niet alleen voor dokters

Via het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland is het mogelijk om levensreddende handelingen te leren zodat je ten alle tijden een ander kunt helpen in geval van nood. Denk aan jouw dierbaren maar ook de bezoekers aan jouw onderneming. Weet jij hoe je een AED moet gebruiken of moet handelen bij een verstikking? Jij en jouw personeel kunnen levens redden.

Welke cursussen zijn er?

1. Reanimatie: leer in 4 uur reanimeren voor 75,- euro p.p. Klik hier voor cursusdata.
2. Snelcursus EHBO: leer in 4 uur wat te doen bij de 7 meest voorkomende letsels voor 60,- euro p.p. Klik hier voor cursusdata.
3. Levensreddend Handelen BHV: krijg in 8 uur voor 140,- euro p.p. vrijstelling voor het onderdeel EHBO binnen de BHV-cursus. Klik hier voor cursusdata.

Kijk vooral welke zorgverzekeraars (een deel van) de cursus vergoeden.

Locatie: Rode Kruis Amsterdam opleidingscentrum, Valkenburgerstraat 24, 1011 LZ Amsterdam (vlakbij het Waterlooplein)

Vragen?

Voor meer informatie over de cursussen (ev. i.c.m. e-learning en voor maatwerk) kun je contact opnemen met Sia Driessen via 020 – 622 62 11 / 06 – 10 29 34 14 (ook WhatsApp) of sdriessen@redcross.nl

Op deze kaart zie je waar de dichtstbijzijnde AED zich van jouw onderneming bevindt. Klik rechts bovenin op ‘AED aanmelden’ of klik direct hier om de kaart zo compleet mogelijk te maken.