De Nationale Horecadag. Dit is de landelijke feestdag voor de horeca, waarbij horecabedrijven door heel Nederland hun deuren open zetten voor bezoekers. Zij organiseren een leuke workshop, of rondleiding in hun zaak/hotel/restaurant.

Deze landelijke dag is met name gericht op werkzoekenden en horecabedrijven de mogelijkheid te geven om, gezamenlijk en onder de Nationale Horecadag ‘paraplu’ campagne te maken voor de mooie horecabranche. Veel scholen doen mee en o.a. UWV  om zo zij-instromers en werklozen de horecabranche in te krijgen.

Met de eerste editie deden 300 bedrijven mee en waren er over de 1.300 bezoekers door heel Nederland. Veel pers pakte het op zoals o.a. Telegraaf, Metro, Nu.nl en AD.

Doel is dus ook gezamenlijk aan het imago van onze branche werken, door iedereen te laten zien hoe leuk de branche is. Kleine horeca, restaurant, café – iedereen doet mee.

Hoe kun je als horecabedrijf meedoen?

Het aanmeld en deelname proces is als volgt:

– De Nationale Horecadag vind plaats op 15 april.
– Horecabedrijven melden zich aan via www.nationalehorecadag voor slechts € 50,-
– Het horecabedrijf maakt een leuke pagina aan met de activiteit wat ze organiseren.
– Bezoekers vinden alle activiteiten op Nationalehorecadag.nl en kunnen zich gratis aanmelden om langs te komen

Nieuw dit jaar: Nationale Horecadag wordt ook de dag waarop werkgevers hun personeel in het zonnetje zetten. Werkgevers zetten taart in de kantine die dag en bedanken onze medewerkers. Zonder hun, geen horeca 

Via www.nationalehorecadag.nl komen er straks ook leuke vlaggetjes en ballonnen om te bestellen en in de kantine te hangen of in het restaurant/café/hotel zelf.
Zo laten we gezamenlijk zien dat we een landelijke feestdag hebben, speciaal voor de horeca.

Meer informatie?

Klik op onderstaande link voor de flyer

Meedoen met Nationale Horecadag