Wie wij zijn

Amsterdam City is een groeiende vereniging met als leden een groot aantal ondernemersverenigingen, grotere en kleinere bedrijven, instellingen en culturele organisaties, allen gevestigd in de Amsterdamse binnenstad. Het doel is een economisch gezonde stad. Amsterdam City, de stem van de ondernemer. Waar we allemaal mee bezig zijn om de binnenstad economische aantrekkelijk te houden lees je op onze website. Het kantoor is gevestigd in de Beurs van Berlage, al bevindt je speelveld zich in de gehele hoofdstad.

Invulling van je rol

Het centrum van Amsterdam is volop in beweging. Niet in het minst door de noodzaak tot economisch herstel na de Corona pandemie. Ook de ambitie om tot een betere balans tussen bewoners, bezoekers en bedrijven te komen zorgt voor dynamiek. Als collega Communicatie & Ledenwerving draag jij zorg voor communicatie met onze huidige en potentiële leden. Daarbij ondersteun je in het onderhouden van contacten met externe stakeholders. Denk hierbij aan gemeente Amsterdam, bewoners, straatmanagers, pers en andere belangenverenigingen en -instellingen. Samen met de directeur beheer je de social media kanalen.
Als werver van nieuwe leden ben jij op de hoogte van de actualiteit aangaande vertrekkende en komende bedrijven en culturele instellingen. Je rol als mede-ambassadeur van de vereniging past je en jij benadert proactief bestaande en potentiële leden. Kansen zie je in relatiemanagement. Verder ben je op de hoogte van passende fondsen en subsidies en realiseer je financieringsaanvragen t.b.v. projecten. Je ondersteunt, werkt nauw samen met, en rapporteert aan de directeur van de vereniging.

Wie jij bent

  • gedreven, enthousiast, positief, nauwkeurig en een proactieve instelling;
  • representatief voorkomen in stijling en attitude;
  • aantoonbare betrokkenheid in de binnenstad van Amsterdam;
  • in bezit van een vruchtbare pen, met een positieve schrijfstijl;
  • kennis en ervaring in beheren van social media kanalen en het opstellen van persberichten;
  • kennis en ervaring in backoffie werkzaamheden zoals agendabeheer, mailcorrespondentie, website actualiseren, notuleren, ed;
  • stakeholdermanagement gaat je eenvoudig af. Jij creëert snel een gunfactor op diverse niveaus;
  • je bent gemiddeld 3 dagen per week flexibel inzetbaar.

Ons contact

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel ontvangen wij graag je motivatie. Dit mag op een manier waarbij jij je fijn voelt en je jezelf het beste kan profileren. Je mailt naar secretariaat@amsterdamcity.nl.
Indien je vragen hebt over deze vacature, kan je contact opnemen met Jan Stoeltie via 06 – 31642338.

De koffie staat klaar voor een kennismakingsgesprek!